wellnesswebaruhaz webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kereső

Akciós termékek

wellnesswebaruhaz 00323
BIO wellness csomag

bruttó 30.530 Ft
AKCIÓ! - 8%
bruttó 28.000 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló

BIOLA kozmetikumok
Miért olyan értékesek a BIOLA bio és biodinamikus összetevőkből készült kozmetikumai?
 
A Biola biokozmetikumai még az Európai Uniós szabályozásnál is szigorúbb, a magyar Biokontroll kft. által létrehozott szabályzat szerint készülnek. Ennek megfelelően az ökológiai termesztésből származó, azaz a bio minősítésű összetevők aránya 97% felett van. Összehasonlításként pl. a népszerű német BDIH (Bundesverband Deutscher Industrie- und Handelsunternehmen für Arzneimittel, Reformwaren, Nahrungsergänzungsmittel und Körperpflegemittel / Német Ipari és Kereskedelmi Vállalkozások Szövetsége) szervezet minősítéséhez elég az ökológiai összetevők 60%-os aránya, a francia ECOCERT-nél 95% ez az arány a bio és 50% a natúr minősítéshez. Egyedülállóak a Biola biodinamikus hatóanyagot tartalmazó biokozmetikumai, amelyeket a Demeter International tanúsított. 

Németországban hagyományosan népszerűek a natúr- és biokozmetikumok. Ezért található a német kozmetikai piacon megannyi német natúr és bio termék. A Biola bio minősítésű és biodinamikus termékei méltó ellenfelek vagy inkább szereplők nemcsak a német biokozmetikum piacon, hanem az összes biokozmetikumok között.
 
A Biola termékek gyártásánál főleg magyar biotermelőktől vásárolt, Magyarországon termesztett gyógynövényeket használnak fel. A Biola vezetésének a megélhetéshez szükséges profit mellett fontos, hogy segítsék a magyar biotermelőket azzal, hogy sokszor a kelleténél nagyobb mennyiségben vásárolnak gyógynövényeket, ezzel is biztosítva a biogazdák megélhetését. A megmaradt, lejárat közeli natúr- és biokozmetikumokat állatmenhelyeknek juttatják el, ahol a kutyusok és macsekok sebeit gyógyítják a krémekkel. A Biola kozmetikumok gyártása során ügyelnek a környezeti terhelés minimálisra csökkentésére. A Biola dolgozói elkötelezettek a környezetvédelem mellett és az állatkísérletek ellen. A Biola kozmetikumait azoknak ajánljuk, akik tudatosan az egészséges BIO termékeket és a kiváló minőséget keresik.

Bevásárlókosár

Hírlevél
Webáruház

0.1971 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók
lábléc