wellnesswebaruhaz webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kereső

Termék ajánló

Ultrahangos fogkefe- sötétkék + fogkrém + ingyenes szállítás
Ultrahangos szépségápolás -> Ultrahangos fogápolás 
Azonosító: 00360 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 58.900 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
NEM KAPHATÓ! Ingyenes szállítással! Az ultrahangos fogkefével történő fogtisztítással hatékonyan távolíthatóak el a szennyeződések és baktériumok a fogak közül, a fogínyről és a fogínytasakokról. Fogínysorvadásnál, érzékeny fogaknál fájdalommentesen használható, mert dörzsölés nélkül tisztít az ultrahangos fogkefe. Az ultrahang és az ultrahangos fogkrém mikrobuborékjai együtt rövid időn belül megszüntetik a fogak elszíneződését súrolás, polírozás nélkül. Az Emmi-dent ultrahangos fogkefe használatával 12 órán keresztül tart a friss leheletünk. 100% Ultrahang 96 millió levegőrezgéssel a ragyogóan fehér fogakért és a tökéletes szájhigiéniáért! A fogkefe ideális gyermekek számára is, akik nem szeretik a fogaik súrolását. Az ultrahangos fogkefe tökéletes választás fogszabályzót, implantátumot, koronát viselőknek is! A fogkefe fejet 3 havonta cserélni kell.

A csomag tartalma- 1 db Metallic Club sötétkék nyél HT, 1 db Emmi 100-240A töltő, 1 db ultrahangos fogkefe fej felnőtteknek, 1 tubus Emmi-dent ultrahangos fogkrém (75ml)

Gyártó- Emmi-dent, Made in Germany

Az ultrahang az emberi fül számára nem hallható hang. A kutyák kb. 45.000 Hz-ig hallják a hangokat. Fülünk a 20Hz és 20.000 Hz közötti hangokat érzékeli, az Emmi-dent és Emmi-pet működési frekvenciája kb. 1,6 millió Hz, az Emmi-skin 1,2 millió Hz tartományban üzemel.


Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Bevásárlókosár

Hírlevél
Webáruház

0.1304 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók
lábléc