wellnesswebaruhaz webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kereső

Akciós termékek

wellnesswebaruhaz 00346
SPA Nanoperl víztisztító zuhanyfej KDF zuhanyszűrővel

bruttó 37.500 Ft
AKCIÓ! - 31%
bruttó 25.900 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló

SPA Classic Nanoperl Swarovski kristállyal díszített zuhanyfej KDF zuhanyszűrővel 1-1db
Víztisztító, terápiás készülékek -> Víztisztítás 
Azonosító: 00341 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 46.900 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Ingyenes házhoz szállítással! Klórmentesítse fürdővizét a SPA Classic Nanoperl víztisztító zuhanyszűrővel! A SPA Classic Nanoperl zuhanyfej teljes értékű, kis helyigényű professzionális víztisztító berendezés! A 3cm átmérőjű Swarovski kristálynak köszönhetően elegáns dísze fürdőszobánknak, konyhánknak és az irodáknak is. A kb. 0,5 cm vastagságú Swarovski kristályt a SPA Classic zuhanyfejek tetején található foglalatban helyezik el. A Classic Bouvril zuhanyfej használatakor az egészséges felfrissülés mellett a luxus jóleső érzete is átjár minket.
A SPA Classic Nanoperl  víztisztító egy 100% tisztaságú KDF filterrel ellátott zuhanyfej, amely semlegesíti a csapvízben található egészségre ártalmas klórt, megszűri a nehézfémeket, egyéb szennyeződéseket (ólom, arzén stb.) és elpusztítja a baktériumokat és a különböző gombákat. A KDF tartalmú zuhanyszűrőt a SPA Classic Nanoperl zuhanyfej rejti, aminek köszönhetően különösen helytakarékos víztisztító és nem utolsó sorban könnyen tisztán tartható. A SPA Classic Nanoperl zuhanyszűrő egyszerűen használható, mindenki által könnyen felszerelhető és azonnal tiszta és egészséges vízzel zuhanyozhat, fürdőzhet, főzhet és azonnal egészséges vizet ihat!
 
Magyarországon már 25 kórház szülészetén használják a SPA zuhanyszűrőket újszülöttek fürdetéséhez. Védőnők ajánlásával!
 
Használata- A meglévő zuhany gégecsövére csatlakoztatva azonnal használható a SPA Classic Nanoperl víztisztító KDF zuhanyszűrő. Négy tagú családnál, átlagos vízfogyasztással számolva a KDF vízszűrő kapszulát kb. negyedévente kell cserélni. A vízszűrő cseréjének ideje függ a vezetékes víz minőségétől is. A KDF zuhanyszűrő cseréjének időszerűsége jól látható a szűrőkapszula átlátszó falán. A kapszula ellenőrzéséhez havonta egyszer csavarjuk szét a Classic Nanoperl zuhanyfejet és nézzük meg a KDF töltet állapotát, színét. Amikor a zuhanyszűrő sárgaréz színű KDF töltete feketére változik, azonnali csere ajánlott.

KDF55 töltet tulajdonságai
A KDF55 töltet néhány évtizede kifejlesztett nagytisztaságú vörösréz-cink formula. A KDF az oxidáció és redukció kémiai folyamatok felhasználásával képes semlegesíteni a csapvíz, vezetékes víz szennyeződéseit, mint pl. a nehézfémek, klór, baktériumok, gombák. A redukcióban a KDF töltet elektronokat cserél a szennyező anyagokkal. Az elektronok le- és hozzáadása a legtöbb szennyező anyagot ártalmatlan összetevőkké alakítja. Pl. a KDF a klórt ártalmatlan kloriddá változtatja. A KDF töltet egyes szennyező anyagokat, mint pl. ólom, kadmium, egyéb nehézfémek, egyszerűen megköti. Az elektrolízis során az ólom a rézben, a kadmium pedig a cinkben kötődik. Ezeknek a kémiai folyamatoknak köszönhetően a SPA zuhanyszűrők KDF55 töltetű kapszulái a klórt 99%-ban, a nehézfémeket 90%-ban szűri ki a csapvízből, vezetékes vízből.

Európában, É-Amerikában és Ausztráliában a 100%-os KDF55 töltetű zuhany- és csapszűrő használatát ajánljuk, mert a vezetékes víz erőteljes klórozása miatt főleg a klór és a nehézfém szennyezés kiszűrése az elsődleges. Baktériumok és egyéb mikroorganizmusok kisebb arányban találhatók meg a csapvízben, mint pl. Ázsiában, Afrikában, Dél- és Közép-Amerikában. Ezeken az egzotikus helyeken is a Spa vízszűrő hatékony baktériumölő víztisztító.

Ázsiába, Dél- és Közép-Amerikába, Afrikába utazik?
Rendkívül hatékony baktériumölő vízszűrő!
SPA víztisztító kézi zuhanyba való szűrőkapszula KDF töltettel 3db. SPA zuhanyszűrőkhöz való KDF töltetű filter kapszula konyhai (ivóvíz tisztításához, főzéshez) és fürdőszobai (fürdés, zuhanyozás) víztisztításra egyaránt ajánlott.

KDF tartalmú vízszűrő előnyei
• teljesen eltávolítja ill. átalakítja a szabad és kötött aktív klórt a KDF töltetű zuhanyszűrő
• teljesen eltávolítja a halogénezett metánszármazékokat a KDF töltetű zuhanyszűrő
• kiszűri a szag- és ízrontó anyagokat a KDF töltetű zuhanyszűrő
• kiszűri a lebegő szennyeződéseket, mint pl. a rozsda és vízkő
• kiszűri az arzént és egyéb szervetlen szennyeződést a KDF tartalmú zuhanyszűrő
• biztosítja a tiszta, egészséges vizet
meleg víz tisztítására is alkalmas
• Spa víztisztító helytakarékos, nem igényel még több helyet, így láthatatlanul integrálható minden vizes helyiségbe
• a SPA Classic Nanoperl  zuhanyfej és a KDF töltetű zuhanyszűrő szerszám nélkül felszerelhető
• karbantartási költsége olcsó
• a SPA Classic Nanoperl zuhanyfej KDF tartalmú zuhanyszűrővel nem csak zuhany funkcióval rendelkezik, hanem egy megbízható és megfizethető víztisztító készülék
• a SPA Classic Nanoperl zuhanyfej KDF töltetű zuhanyszűrővel hordozható, utazások alkalmával magunkkal vihetjük
• nincs többé palackozott ásványvíz költség
• Spa víztisztító alkalmazásával akár el is hagyható a testápoló krém és tusfürdő mindennapos használata
• a SPA Classic Nanoperl zuhanyfej KDF töltetű zuhanyszűrő segítségével tiszta vizet használhatunk főzéshez (leves, tea, kávé, bébi ételek). Már víztisztító Spa álló csaptelep és víztisztító Spa fali csaptelep is kapható ingyenes házhoz szállítással!
• nem kell ásványvizes palackokkal cipekedni
• nem terheljük környezetünket az üres ásványvizes flakonokkal
• egészségesebb életmód
• kevesebb gyógyszer számla
• javul az életminőség
 
Csomag tartalma- SPA Classic Nanoperl Swarovski kristállyal díszített zuhanyfej + 1db 100% KDF vízszűrő kapszula 
Ivóvíz tisztításához és főzéshez használja a SPA KDF vízszűrő kapszulát!
 
Egy év garancia.

Amikor a SPA kézizuhany vízszűrő kapszulájának sárgaréz színű KDF töltete elfeketedett, azonnali csere ajánlott!
3db-os KDF vízszűrő csomag Spa zuhanyfejekhez és Spa csaptelepekhez.
Itt megtekinthető

SPA Classic Nanoperl zuhanyfej az integrált KDF tartalmú filterrel nagyon hatékony és megfizethető megoldás egyes egészségügyi problémáinkra, mint pl. a Candida és egyéb bőrbetegségek, korpás haj, ekcémás bőr, száraz és viszkető bőr. Alkalmazhatjuk a fürdőszobában, konyhában, kerti zuhanyhoz, lakások és irodák minden vizes helyiségében. A SPA Classic Nanoperl víztisztító és a KDF zuhanyszűrő beszereléséhez és üzemeltetéséhez nincs szükség szakemberre, mert a SPA termékeket bárki, szaktudás és szerszám nélkül felszerelheti és használhatja. Némethy Nerella találmányának lényege az egyszerű, de hatékony kezelhetőség, még a gyerekek számára is.
 
A SPA Classic Nanoperl víztisztító KDF filter kapszulával, kezelhető a sok embernek gondot okozó szennyezett csapvíz problémája. Számtalan vegyszer, gyógyszermaradványok és műtrágya található vizeinkben. Vezetékes vizünk fertőtlenítő klórozása következtében közel 60 féle daganatkeltő anyag kerülhet a vízbe és vízpárába. Többek között a vízpárával is belélegezhető a kloroform és radon. Ezek a vegyületek szervezetünkbe jutva vese- és májbetegségeket, tüdőrákot okozhatnak és a központi idegrendszer károsodását is eredményezhetik.
 
 
A 3 cm átmérőjű Swarovski kristállyal díszített SPA zuhanyfejek letisztult vonalvezetése és kialakítása, a SPA zuhanyfejekbe integrált 100% KDF55 töltetű fürdőkapszulák csomagolása, valamint a cég arculata egyaránt Némethy Nerella tervezése. 2007-ben készíttette el egy modellező céggel a saját maga által tervezett 100% KDF55 töltetű SPA zuhanyfejet, amely a Neige nevet kapta. Némethy Nerella szükség szülte ötletének köszönhetően a hétköznapi zuhanyfej és a KDF vízszűrő egyesítéséből létrhozta a SPA zuhanyszűrőt!
Miért volt szüksége Némethy Nerellának egy hatékony, valóban víztisztító készülékre?


Gyártó: spa

Kapcsolódó termékek: 00340,00339,00342,00343

Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Biola bio gránátalma argan ránctalanító krém 30ml
Biokozmetikum. A Biola bio gránátalma argan ránctalanító krém a bőrregenerációt a kollagén és elasztin bioszintézisét tá...
bruttó 8.100 Ft 
dbKapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Biola bio gránátalma argan ránctalanító krém 30ml
Biokozmetikum. A Biola bio gránátalma argan ránctalanító krém a bőrregenerációt a kollagén és elasztin bioszintézisét tá...
bruttó 8.100 Ft 
db
gallery thumbnail
SPA zuhanyfejekhez, csaptelepekhez KDF szűrő 3db
Google Translate below! 2db-tól 10% kedvezmény, bruttó 18.000 Ft/db! SPA víztisztító kézi zuhanyba való szűrőkapszula 10...
bruttó 20.000 Ft 
db
gallery thumbnail
SPA víztisztító álló csaptelep KDF csapszűrő nélkül + ingyenes házhoz szállítás!
A SPA víztisztító csaptelepek kifolyócsövébe elhelyezhető KDF55 tartalmú vízszűrő semlegesíti az egészségre ártalma...
bruttó 31.900 Ft 
db
gallery thumbnail
SPA Classic víztisztító álló kifolyócső KDF vízszűrővel Swarovski díszítéssel
A SPA víztisztító csaptelepek kifolyócsövébe elhelyezhető KDF vízszűrő semlegesíti az egészségre ártalmas klórt, megsz...
bruttó 49.900 Ft 
dbBevásárlókosár

Hírlevél
Webáruház

0.1082 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók
lábléc