wellnesswebaruhaz webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kereső

Akciós termékek

wellnesswebaruhaz 00338
SPA Spray fém zuhanyfej KDF vízszűrő nélkül

bruttó 32.500 Ft
AKCIÓ! - 42%
bruttó 18.900 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló

SPA Spray fém zuhanyfej KDF vízszűrő nélkül
Víztisztító, terápiás készülékek -> Víztisztítás 
Azonosító: 00338 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 32.500 Ft
AKCIÓ! - 42%
bruttó 18.900 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Kihúzható zuhanyfejes csaptelepekhez. Klórmentesítse főző- és ivóvizét a SPA Spray szórófejes kézi zuhannyall! A SPA Spray kézi zuhany teljes értékű, kis helyigényű professzionális víztisztító berendezés! A SPA Spray kézi zuhany az integrált 100% KDF55 vízszűrővel semlegesíti a csapvízben található egészségre ártalmas klórt, megszűri a nehézfémeket és más szennyeződéseket (ólom, arzén stb.) és elpusztítja a baktériumokat és a különböző gombákat. A KDF tartalmú zuhanyszűrőt a SPA Spray kézi zuhany rejti, amelynek köszönhetően különösen helytakarékos és könnyen tisztán tartható víztisztító. A SPA zuhany- és csapszűrők egyszerűen használhatók, mindenki által könnyen felszerelhető és azonnal tiszta és egészséges vízzel zuhanyozhat, fürdőzhet, főzhet és azonnal egészséges vizet ihat!
 
Magyarországon már 25 kórház szülészetén használják a SPA zuhanyszűrőket újszülöttek fürdetéséhez. Védőnők ajánlásával!
 
Használata- A meglévő csaptelep zuhany gégecsövére csatlakoztatva azonnal használható a SPA Spray kézi zuhany, KDF zuhanyszűrővel is. A vízszűrő cseréjének ideje függ a vezetékes víz minőségétől is. A SPA KDF zuhanyszűrő cseréjének időszerűsége jól látható a szűrőkapszula átlátszó falán. Amikor a zuhanyszűrő sárgaréz színű KDF töltete feketére változik, azonnali csere ajánlott.

KDF55 töltet tulajdonságai
A KDF55 töltet néhány évtizede kifejlesztett nagytisztaságú vörösréz-cink formula. A KDF az oxidáció és redukció kémiai folyamatok felhasználásával képes semlegesíteni a csapvíz, vezetékes víz szennyeződéseit, mint pl. a nehézfémek, klór, baktériumok, gombák. A redukcióban a KDF töltet elektronokat cserél a szennyező anyagokkal. Az elektronok le- és hozzáadása a legtöbb szennyező anyagot ártalmatlan összetevőkké alakítja. Pl. a KDF a klórt ártalmatlan kloriddá változtatja. A KDF töltet egyes szennyező anyagokat, mint pl. ólom, kadmium, egyéb nehézfémek, egyszerűen megköti. Az elektrolízis során az ólom a rézben, a kadmium pedig a cinkben kötődik. Ezeknek a kémiai folyamatoknak köszönhetően a SPA zuhanyszűrők KDF55 töltetű kapszulái a klórt 99%-ban, a nehézfémeket 90%-ban szűri ki a csapvízből, vezetékes vízből.

Azért ajánljuk a 100%-os KDF55 töltetű zuhany- és csapszűrő használatát, mert a vezetékes víz erőteljes klórozása miatt főleg a klór és a nehézfém szennyezés kiszűrése az elsődleges. Baktériumok és egyéb mikroorganizmusok kisebb arányban találhatók meg a csapvízben, nem úgy mint pl. Ázsiában, Afrikában, Dél- és Közép-Amerikában. Az aktív szénszűrő veszélye, hogy mivel az magába gyűjti a méreganyagokat, hogyha nem cseréljük időben, megmérgezzük magunkat. Ráadásul veszélyes hulladék!
 
KDF tartalmú vízszűrő előnyei
• teljesen eltávolítja ill. átalakítja a szabad és kötött aktív klórt a KDF töltetű zuhanyszűrő
• teljesen eltávolítja a halogénezett metánszármazékokat a KDF töltetű zuhanyszűrő
• kiszűri a szag- és ízrontó anyagokat a KDF töltetű zuhanyszűrő
• kiszűri a lebegő szennyeződéseket, mint pl. a rozsda és vízkő
• kiszűri az arzént és egyéb szervetlen szennyeződést a KDF tartalmú zuhanyszűrő
• biztosítja a tiszta, egészséges vizet
meleg víz tisztítására is alkalmas
• Spa víztisztító helytakarékos, nem igényel még több helyet, így láthatatlanul integrálható minden vizes helyiségbe
• a SPA Spray kézi zuhany a KDF töltetű vízszűrővel szerszám nélkül felszerelhető
• karbantartási költsége olcsó
• a SPA Spray kézi zuhanyfej KDF tartalmú zuhanyszűrővel nem csak zuhany funkcióval rendelkezik, hanem egy megbízható és megfizethető víztisztító készülék
• a SPA SPA Spray zuhanyfej KDF vízszűrővel hordozható, utazások alkalmával magunkkal vihetjük
• nincs többé palackozott ásványvíz költség
• Spa víztisztító alkalmazásával akár el is hagyható a testápoló krém és tusfürdő mindennapos használata
• a SPA Spray kézi zuhany a KDF töltetű zuhanyszűrő segítségével tiszta vizet használhatunk főzéshez (leves, tea, kávé, bébi ételek). Már víztisztító Spa álló csaptelep és víztisztító Spa fali csaptelep is kapható ingyenes házhoz szállítással!
• nem kell ásványvizes palackokkal cipekedni
• nem terheljük környezetünket az üres ásványvizes flakonokkal
• egészségesebb életmód
• kevesebb gyógyszer számla
• javul az életminőség

Csomag tartalma-
 SPA
Spray kézi zuhany
Ivóvíz tisztításához és főzéshez használja a SPA KDF vízszűrő kapszulát!

A
SPA Spray kézi zuhany anyaga krómozott sárgaréz.

SPA SPRAY k
ézi zuhany víztakarékos perlátora speciális műanyagból készült, ezért a vízkő nem tud rajta megtapadni.


Amikor a SPA SPRAY kézi zuhany vízszűrő kapszulájának sárgaréz színű KDF töltete elfeketedik, azonnali csere ajánlott!
3db-os KDF vízszűrő kapszula csomag Spa zuhanyfejekhez és Spa csaptelepekhez.
Itt megtekinthetőA SPA Spray kézi zuhany az integrált KDF tartalmú filterrel nagyon hatékony és megfizethető megoldás egyes egészségügyi problémáinkra, mint pl. a Candida és egyéb bőrbetegségek, korpás haj, ekcémás bőr, száraz és viszkető bőr. Alkalmazhatjuk a fürdőszobában, konyhában, kerti zuhanyhoz, lakások és irodák minden vizes helyiségében. A SPA víztisztító KDF zuhanyszűrő beszereléséhez és üzemeltetéséhez nincs szükség szakemberre, mert a SPA termékeket bárki, szaktudás és szerszám nélkül felszerelheti és használhatja. Némethy Nerella találmányának lényege az egyszerű, de hatékony kezelhetőség, még a gyerekek számára is.
 
A SPA víztisztító zuhanyfejekkel kezelhetők a sok embernek gondot okozó szennyezett csapvíz problémája a KDF töltetű vízszűrő kapszulának köszönhetően. Számtalan vegyszer, gyógyszermaradványok és műtrágya található vizeinkben. Vezetékes vizünk fertőtlenítő klórozása következtében közel 60 féle daganatkeltő anyag kerülhet a vízbe és vízpárába. Többek között a vízpárával is belélegezhető a kloroform és radon. Ezek a vegyületek szervezetünkbe jutva vese- és májbetegségeket, tüdőrákot okozhatnak és a központi idegrendszer károsodását is eredményezhetik.
 
A SPA zuhanyszűrők letisztult vonalvezetése és kialakítása, a KDF töltetű fürdőkapszulák csomagolása, valamint a cég arculata egyaránt Némethy Nerella tervezése. 2007-ben készíttette el egy modellező céggel a saját maga által tervezett 100% tisztaságú KDF55 töltetű SPA zuhanyfejet, amely a Neige nevet kapta. Némethy Nerella szükség szülte ötletének köszönhetően a hétköznapi zuhanyfej és a KDF vízszűrő egyesítéséből létrhozta a SPA zuhanyszűrőt! Miért volt szüksége Némethy Nerellának egy hatékony, valóban víztisztító készülékre?


Kapcsolódó termékek: 00346,00340,00336,00337

Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
SPA zuhanyfejekhez, csaptelepekhez KDF szűrőbetét 1db
SPA víztisztító kézi zuhanyba és SPA csapokba való szűrőkapszula 100% KDF55 töltettel, 1db. SPA zuhany- és csapszű...
bruttó 7.000 Ft 
dbKapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
SPA Classic víztisztító álló csaptelep KDF csapszűrővel, Swarovski díszítéssel! + ingyenes házhoz szállítás!
Swarovski kristály díszítéssel! Klórmentesítse főző- és ivóvizét a SPA víztisztító csapteleppel! A SPA víztisztító álló&...
bruttó 56.900 Ft 
db
gallery thumbnail
SPA zuhanyfejekhez, csaptelepekhez KDF szűrő 3db
Google Translate below! 2db-tól 10% kedvezmény, bruttó 18.000 Ft/db! SPA víztisztító kézi zuhanyba való szűrőkapszula 10...
bruttó 20.000 Ft 
db
gallery thumbnail
SPA Nanoperl víztisztító zuhanyfej KDF zuhanyszűrővel
Google Translate below! Ingyenes házhoz szállítással Magyarországon! Klórmentesítse fürdővizét a SPA Nanoperl víztisztít...
bruttó 37.500 Ft
AKCIÓ! - 31%
bruttó 25.900 Ft 
dbHírlevél
Webáruház

0.2576 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók
lábléc