wellnesswebaruhaz.hu: Ez az oldal nem aktív és csak kísérleti jellegű! A weblapon lévő tartalmak a nyílt Archive.org tartalomszolgáltató által vannak kezelve. A tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Az jelenlegi oldal tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonjogait és egyéb tulajdonjogait. Az archívum megfelelő körülmények között és saját belátása szerint eltávolíthat bizonyos tartalmat, vagy letilthatja a tartalomhoz való hozzáférést, amely úgy tűnik, hogy sérti mások szerzői jogait vagy más szellemi tulajdonjogait. Ha úgy gondolja, hogy az oldalon található elérhető anyagok megsértették szerzői jogait lépjen kapcsolatba a szerkesztőkkel és haladéktalanul eltávolítjuk azokat!

SPA Spray víztisztító zuhanyfej KDF vízszűrővel
Víztisztító, terápiás készülékek -> Víztisztítás 
Azonosító: 00016 - Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban
bruttó 37.500 Ft
AKCIÓ! - 31%
bruttó 25.900 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Google Translate below! Ingyenes házhoz szállítással Magyarországon! Kihúzható zuhanyfejes csaptelepekhez. Klórmentesítse főző- és ivóvizét és fürdővizét a SPA Spray szórófejes kézi zuhannyal! A SPA Spray zuhanyfej teljes értékű, kis helyigényű professzionális víztisztító berendezés!

A SPA Spray víztisztító egy 100% tisztaságú KDF filterrel ellátott zuhanyfej, amely semlegesíti a csapvízben található egészségre ártalmas klórt, megszűri a nehézfémeket, egyéb szennyeződéseket (ólom, arzén stb.) és elpusztítja a baktériumokat és a különböző gombákat. A KDF tartalmú zuhanyszűrőt a SPA Spray zuhanyfej rejti, amelynek köszönhetően különösen helytakarékos és nem utolsó sorban könnyen tisztán tartható víztisztító! A SPA Spray zuhanyszűrő egyszerűen használható, mindenki által könnyen felszerelhető és azonnal tiszta és egészséges vízzel zuhanyozhat, fürdőzhet, főzhet és azonnal egészséges vizet ihat!

SPA SPRAY kézi zuhany víztakarékos perlátora speciális műanyagból készült, ezért a vízkő nem tud rajta megtapadni. Magyarországon már 25 kórház szülészetén használják a SPA zuhanyszűrőket újszülöttek fürdetéséhez.
Védőnők ajánlásával!


Használata
- A meglévő csaptelep zuhany gégecsövére csatlakoztatva azonnal használható a SPA Spray víztisztító KDF zuhanyszűrő. Négy tagú családnál, átlagos vízfogyasztással számolva a KDF vízszűrő kapszulát kb. negyedévente kell cserélni. A zuhanyszűrő cseréjének ideje függ a vezetékes víz minőségétől is. A KDF zuhanyszűrő cseréjének időszerűsége jól látható a szűrőkapszula átlátszó falán. A kapszula ellenőrzéséhez havonta egyszer csavarjuk szét a Spray zuhanyfejet és nézzük meg a KDF töltet állapotát, színét. Amikor a zuhanyszűrő sárgaréz színű KDF töltete feketére változik, azonnali csere ajánlott.


KDF55 töltet tulajdonságai
A KDF55 töltet néhány évtizede kifejlesztett nagytisztaságú vörösréz-cink formula. A KDF az oxidáció és redukció kémiai folyamatok felhasználásával képes semlegesíteni a csapvíz, vezetékes víz szennyeződéseit, mint pl. a nehézfémek, klór, baktériumok, gombák. A redukcióban a KDF töltet elektronokat cserél a szennyező anyagokkal. Az elektronok le- és hozzáadása a legtöbb szennyező anyagot ártalmatlan összetevőkké alakítja. Pl. a KDF a klórt ártalmatlan kloriddá változtatja. A KDF töltet egyes szennyező anyagokat, mint pl. ólom, kadmium, egyéb nehézfémek, egyszerűen megköti. Az elektrolízis során az ólom a rézben, a kadmium pedig a cinkben kötődik. Ezeknek a kémiai folyamatoknak köszönhetően a SPA zuhanyszűrők KDF55 töltetű kapszulái a klórt 99%-ban, a nehézfémeket 90%-ban szűri ki a csapvízből, vezetékes vízből.

Európában, É-Amerikában és Ausztráliában a 100%-os KDF55 töltetű zuhany- és csapszűrő használatát ajánljuk, mert a vezetékes víz erőteljes klórozása miatt főleg a klór és a nehézfém szennyezés kiszűrése az elsődleges. Baktériumok és egyéb mikroorganizmusok kisebb arányban találhatók meg a csapvízben, mint pl. Ázsiában, Afrikában, Dél- és Közép-Amerikában. Ezeken az egzotikus helyeken is helytáll a Spa KDF vízszűrője, amelyet baktériumölő készüléknek neveztek az USA-ban. Ázsiába, Dél- és Közép-Amerikába, Afrikába utazik? A KDF technológia rendkívül hatékony baktériumölő vízszűrő!

A SPA csap- és zuhanyszűrőkhöz való KDF filter kapszula konyhai (ivóvíz tisztításához, főzéshez) és fürdőszobai (fürdés, zuhanyozás) víztisztításra egyaránt ajánlott!

KDF tartalmú vízszűrő előnyei
teljesen eltávolítja ill. átalakítja a szabad és kötött aktív klórt a KDF töltetű zuhanyszűrő
teljesen eltávolítja a halogénezett metánszármazékokat a KDF tartalmú zuhanyszűrő
kiszűri a szag- és ízrontó anyagokat a KDF töltetű zuhanyszűrő
kiszűri a lebegő szennyeződéseket, mint pl. a rozsda és vízkő
kiszűri az arzént és egyéb szervetlen szennyeződést a KDF tartalmú zuhanyszűrő
biztosítja a tiszta, egészséges vizet
meleg víz tisztítására is alkalmas
a Spa víztisztítók helytakarékosak, nem igényelnek plusz helyet, így láthatatlanul integrálhatóak minden vizes helyiségbe
a SPA Spray zuhanyfej és a KDF töltetű zuhanyszűrő szerszám nélkül felszerelhető
karbantartási költsége olcsó
a SPA Spray zuhanyfej KDF töltetű zuhanyszűrővel nem csak zuhany funkcióval rendelkezik, hanem egy megbízható és megfizethető víztisztító készülék
a SPA Spray zuhanyfej KDF töltetű zuhanyszűrővel hordozható, utazások alkalmával magunkkal vihetjük
nincs többé palackozott ásványvíz költség
nincs szükség testápoló krémekre, tusfürdőkre
a SPA Spray zuhanyfej KDF töltetű zuhanyszűrő segítségével tiszta vizet használhatunk főzéshez (leves, tea, kávé, bébi ételek). Már víztisztító Spa álló csaptelep és víztisztító Spa fali csaptelep is kapható ingyenes házhoz szállítással!
nem kell ásványvizes palackokkal cipekedni
nem terheljük környezetünket az üres ásványvizes flakonokkal
egészségesebb életmód
kevesebb gyógyszer számla
javul az életminőség

Csomag tartalma- SPA Spray víztisztító zuhanyfej + 1db KDF vízszűrő kapszula. Ivóvíz tisztításához és főzéshez használja a SPA KDF vízszűrő kapszulát! Egy év garancia.

Ha a SPA kézizuhany vízszűrő kapszulájának sárgaréz színű KDF töltete elfeketedik, azonnali csere ajánlott!
3db-os KDF vízszűrő csomag Spa zuhanyfejekhez és Spa csaptelepekhez. Itt megtekinthető


A SPA Spray zuhanyfej az integrált KDF tartalmú filterrel nagyon hatékony és megfizethető megoldás egyes egészségügyi problémáinkra, mint pl. a Candida és egyéb bőrbetegségek, korpás haj, ekcémás bőr, száraz és viszkető bőr. Alkalmazhatjuk a fürdőszobában, konyhában, kerti zuhanyhoz, lakások és irodák minden vizes helyiségében. A SPA Spray víztisztító és a KDF zuhanyszűrő beszereléséhez és üzemeltetéséhez nincs szükség szakemberre, mert a SPA termékeket bárki, szaktudás és szerszám nélkül felszerelheti és használhatja! Némethy Nerella találmányának lényege az egyszerű, de hatékony kezelhetőség, még a gyerekek számára is.

A SPA Spray víztisztító KDF filter kapszulával, kezelhető a sok embernek gondot okozó szennyezett csapvíz problémája. Számtalan vegyszer, gyógyszer maradványok és műtrágya található vizeinkben. Vezetékes vizünk fertőtlenítő klórozása következtében közel 60 féle daganatkeltő anyag kerülhet a vízbe és vízpárába. Többek között a vízpárával is belélegezhető a kloroform és radon. Ezek a vegyületek szervezetünkbe jutva vese- és májbetegségeket, tüdőrákot okozhatnak és a központi idegrendszer károsodását is eredményezhetik.

A SPA zuhanyfejekbe integrált 100% KDF55 töltetű vízszűrő kapszulás zuhanyszűrők letisztult vonalvezetése és kialakítása, a KDF töltetű fürdőkapszulák csomagolása, valamint a cég arculata egyaránt Némethy Nerella tervezése. 2007-ben készíttette el egy modellező céggel a saját maga által tervezett 100% KDF55 töltetű SPA zuhanyfejet, amely a Neige nevet kapta. Némethy Nerella szükség szülte ötletének köszönhetően a hétköznapi zuhanyfej és a KDF vízszűrő egyesítéséből létrhozta a SPA zuhanyszűrőt! Miért volt szüksége Némethy Nerellának egy hatékony, valóban víztisztító készülékre?


Gyártó:
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
SPA zuhanyfejekhez, csaptelepekhez KDF szűrő 3db
Google Translate below! 2db-tól 10% kedvezmény, bruttó 18.000 Ft/db! SPA víztisztító kézi zuhanyba való szűrőkapszula 10...
bruttó 20.000 Ft 
dbKapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
Biola bio gránátalma argan ránctalanító krém 30ml
Biokozmetikum. A Biola bio gránátalma argan ránctalanító krém a bőrregenerációt a kollagén és elasztin bioszintézisét tá...
bruttó 8.100 Ft 
db
SPA zuhanyfejekhez, csaptelepekhez KDF szűrő 3db
Google Translate below! 2db-tól 10% kedvezmény, bruttó 18.000 Ft/db! SPA víztisztító kézi zuhanyba való szűrőkapszula 10...
bruttó 20.000 Ft 
db
SPA víztisztító álló csaptelep KDF csapszűrő nélkül + ingyenes házhoz szállítás!
A SPA víztisztító csaptelepek kifolyócsövébe elhelyezhető KDF55 tartalmú vízszűrő semlegesíti az egészségre ártalma...
bruttó 31.900 Ft 
db
Naturissimo Reishi krémtusfürdő 200ml
Natúrkozmetikum. A Reishi (Ganoderma lucidum, pecsétviaszgomba) krémtusfürdő különleges bőrkímélő kókuszolaj alapú felü...
bruttó 3.300 Ft 
dbHírlevél


0.3259 mp


   Jogi nyilatkozat    Vásárlási tudnivalók